Saturday, February 23, 2013



"Trust me memang bagus" - Datin Umie Aida...

Nak Kulit Yang Cantik, Cerah, 

Gebu & Sihat? 


Testimoni HOT..!! Double Stemcell

"Dah try ni, kulit jadi tegang" - Noryn Ryn


"Best,Best,Best.. Saya dah try, mak saya pun try, 

hasilnya ermm.. tak terkata" - Nor Hidayu


"Stemcell bagus untuk awet muda.. 

Memang menjadi" - Eei Qin

Dan Banyak lagi Testimoni "LIVE" Di Bawah


Apa DOUBLE STEMCELL boleh bantu anda?

Penggunaan cara yang betul dan konsisten akan membantu anda:


1. Memutih & menggebukan kulit wajah dan badan.


2. Membantu mengurangkan kedutan pada kulit


3. Menghapuskan jerawat.


4. Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit


5. Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal


6. Menghilangkan minyak berlebihan


7. Melembapkan kulit.


8. Menigkatkan daya penyerapan kolegen oleh badan


9. Merangsang badan bagi menghasilkan lebih kolegen


10. Membantu menguatkan sendi dan tulang


11. Membantu bertindak sebagai anti penuaan 


12. Agen antioksidan


13. Menjaga kesihatan dan jantung


14. Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.



Double Stemcell ni sama dengan produk lain ke?

Ya dan TIDAK.. Jus ini diperKAYA dengan

ramuan dari tumbuhan bernama PHYTOCELL Double
Stemcell
 tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan
teknologi Swiss – PhytoCellTec™ Malus Domestica (Apple Stem Cell)
dan PhytoCellTec™ Solar Vitis ( Grape Stem Cell),
diperkaya dengan Acai Berry dan Blueberry untuk menyuburkan kulit
anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara.

Double stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh
badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalankan aktiviti harian.
Ia sangat sesuai untuk lelaki dan wanita.

PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)



– selinduk daripada buah epal Swiss (Uttwiler Spattauber)

Uttwiler Spattauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam
sejak kurun ke 18, mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan
diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain.

Pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. 

Satu pasukan saintis di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap 

kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel 

stem manusia yang menakjubkan sehingga 80%, ini adalah 

formula rahsia yang kaya dan terkenal.


Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai. Ia mengandungi 

antioksidan yang tinggi. Jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau 

busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan.


PhytoCellTec™ Solar Vitis PhytoCellTec™ – selinduk daripada Buah Anggur

Stem Cell daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah
sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia mengandungi kandungan
antiaksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal
bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaruan yang
berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit
menjadikannya lembut dan gebu.

Aktiviti sel stem kulit adalah faktor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan 

semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem 

epidermis – walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.



Acai Berry

Dianggap sebagai “Berry Kecantikan” dari Amazon, Acai Berry
adalah padat dengan sebatian yang membuat badan kelihatan menakjubkan
dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang
membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan buah beri.

Ia mempunyai 5 kali antioksidan gingko dan 33 kali antioksidan wain merah.
Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan
asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta 

Vitamin A, B1 dan E.

Blueberry

Blueberry adalah buah yang hebat dan  penuh dengan vitamin,
mineral dan antioksidan. Bermanfaat dalam mengurangkan lemak, menghilangkan radikal bebas, 

memerangi isu metabolik negatif, menggalakkan paras insulin yang lebih baik, menyokong 

kesihatan oskular dan menghindari penyakit serta mencegah kanser.


 Blueberry adalah tinggi dalam Vitamin C, yang menggalakkan sistem imun
yang sihat. Blueberry juga mengandungi Vitamin A, Iron, Kalsium,
Magnesium, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium
.

Magnesium membantu menukarkan karbohidrat, protein dan lemak
kepada tenaga. Sebagai tambahan, gabungan hebat nutrien
dalam blueberry akan menjaga penglihatan dan retina mata yang sihat juga!

Blueberry mengandungi tahap antioksidan dan serat.
Gabungan ini menggalakkan keupayaan kita untuk membubarkan kolesterol
yang tidak baik yang berada didalam tubuh badan kita. Blueberry 

menentang isu-isu metabolik badan yang boleh
mencegah penyakit jantung.

 Blueberry mengandungi flavonoid. Flavonoid telah dibuktikan dapat
meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif seperti; keupayaan untuk
analisis, membuat keputusan, dan mengekalkan kefahaman.
Di samping itu, penggunaan tetap flavonoid boleh membantu
melambatkan penurunan mental penuaan.

Flavonoid dalam blueberry telah dibuktikan dapat memberi perlindungan
terhadap penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson.
Flavonoid juga telah didapati membantu dalam melambatkan
penurunan kognisi mental penuaan.

Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan.
Sejarah Perubatan memberitahu bahawa bukti penggunaan Blueberry
digunakan untuk produk anti penuaan, merawat penyakit kencing
manis dan darah tinggi, menentang kanser serviks/payudara,
perlindungan sistem jantung, meningkatkan daya ingatan,
menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran kencing,
pengurangan kolestrol dalam badan, menghidar keletihan mata,
dan memberi tenaga tambahan.

( COMPLETE SUPPLIMENT )

Lagi?
Dan paling MENAKJUBKAN, ia akan menjadikan "wajah anda 

SELEMBUT kulit bayi"...!** Bergantung pada jenis kulit. Pemakaian dengan cara yang betul 

dan KONSISTEN akan menambah baik kesannya.


Testimoni "LIVE" Pengguna Facebook









Lagi?
Yang paling penting, ia juga disahkan HALAL oleh Jakim Malaysia.

Jus DOUBLE STEMCELL ini juga:
[**] Buatan Malaysia [**] Bertaraf GMP
[**] Ada kelulusan KKM [**] Ada kelulusan *SIRIM*


Nombor Rujukan Kementerian Kesihatan Malaysia

KKM-163/S/25 JLD.214


Ringkasnya… 
Double Stemcell ini adalah jus minuman ALL IN ONE. 
Mengembalikan tenaga & stamina, anti penuaan, untuk kesihatan wanita, 
semua dalam satu gelas jus minuman yang pantas diambil di mana 
sahaja dengan paket mudah bawa... Kesimpulannya dengan 
minum DOUBLE STEMCELL anda akan jadi supermodel..hehe


Testimoni Masalah Kesihatan


Testimoni Terbaru

Puan Azizah dari Rawang, Selangor. Hasil Selepas 90 hari 

penggunaan Double Stemcell

 

  Amaran..Ini Bukan Pil, ubat sapu dan sebagainya Yang 

berbahaya....Memperkenalkan... Produk Kecantikan & Kesihatan 

Wanita Paling Laris & Paling HOT...!!!! 



Phytosciencs Double Stemcell
Satu kotak yang mengandungi 14 pek kecil 1.2 gram. Dengan hanya meletakkan 

kandungan serbuk dibawah lidah & dikemam, ianya bertindak sebagai 

agen untuk mencantik & menggebukan kulit anda.


Fakta Stemcell Dalam Akhbar Arus Perdana


Sebagai tanda terima kasih kerana membaca artikel diatas, 

anda layak untuk dapatkan Diskaun. Syaratnya mudah. Sila ikuti langkah dibawah..


Langkah 1

 Cuma SMS Kod Kupon ini:

 

Langkah 2  

Tunggu balasan SMS daripada saya untuk semak jika stok masih ada. 


Langkah 3  

Setelah dapat jawapan, bank in RM280 ke salah satu akaun berikut:


Maybank
1628 8900 1916
( Mohd Shahril Ramli )

email: shah450cc@gmail.com
............................................................................................................

Cimb Bank
140 605 550 965 20
( Mohd Shahril Ramli )

email: shah450cc@gmail.com 

............................................................................................................

Public Bank Berhad
474 0067 619
( Mohd Shahril Ramli )

email: shah450cc@gmail.com 

............................................................................................................

RHB
1-14101-0018827-5
( Mohd Shahril Ramli )

email: shah450cc@gmail.com 

............................................................................................................

Langkah 4  

Setelah buat pembayaran, maklumkan pada saya melalui SMS, 
dan nyatakan: 

1. Tarikh dan masa pembayaran 
2. Nama Penuh 
3. Alamat untuk dipos.

4. No. Handphone anda 

5. No. Kad Pengenalan ( Untuk Pendaftaran Ahli ) 

Itu saja :)

 

**PENTING** Stok selalu habis kerana produk ini sangat HOT dipasaran. 
Saya syorkan anda SMS segera untuk mengelakkan 
ketiadaan stok.


Tapi Tunggu Dulu
Jika anda order hari ini, Kami akan 
berikan 2 kotak Sabun vitamin A,C,E secara 
percuma sahaja

Jadi, anda akan dapat 2 kotak
Double Stemcell & 2 kotak sabun vitamin
+ Poslaju percuma..


...Cepat Sementara Stok Masih Ada...
_______________________________________

Stokis Double Stemcell Diperlukan

Phyto Science sdn bhd 
memperkenalkan jus minuman kecantikan & kesihatan Double 
Stemcell dengan ini membuka peluang perniagaan kepada sesiapa 
yg berminat utk menjadi stokis terawal kami. Modal stokis 
hanya serendah RM5400 sahaja. 

Rebutlah peluang ini..! First come first serve! 

Bonus Tertinggi Yang Kami Tawarkan
1. Sponser Bonus/ Tajaan = 40%
2. Roll Up Bonus
3. Double Pairing Bonus = 20% + 9%
4. Unilevel Bonus = 40%
5. Unilevel Matching Bonus = 60%
6. Retail Sale = 62%

Keterangan Lanjut,
SMS 'Pengedar' ke 017-2575145
untuk keterangan lanjut..

No comments:

Post a Comment